De kwekerij is geopend van do t/m za van 9-17 uur. Vooraf bestellen mag maar hoeft niet.

De kwekerij » Assortiment

Ons assortiment

Bij ons vind je leuke, niet alledaagse vaste planten en siergrassen voor je tuin, je terras of balkon met daarnaast ook de meer gangbare en goed toepasbare soorten. Behalve vaste planten ook enkele 1- of 2- jarigen en kruiden. Ook worden enkele soorten bollen in pot gekweekt waarmee je al vroeg in het voorjaar je tuin kunt opfleuren.
Het assortiment zoals je dat nu op deze website ziet is niet altijd volledig op voorraad. Afhankelijk van het seizoen kunnen planten gewoon nog niet verkoop-klaar zijn of ze zijn al weer uitverkocht. Ben je op zoek naar één bepaalde soort, informeer dan altijd van tevoren naar de beschikbaarheid. Of kom gewoon langs en laat je verrassen door ons altijd bijzondere assortiment op dat moment. Je bent van harte welkom!
Ben je op zoek naar een specifieke plant die niet op onze website vermeld staat, dan kunnen we deze meestal wel voor je bestellen bij een gerenommeerde kwekerij. Zie hiervoor de uitgebreide assortimentslijst: hierop staan meer dan 1000 soorten die binnen enkele werkdagen door ons leverbaar zijn.